top of page

Grupo Etapa Outubro - CTL Beach Sports

Público·117 membros
Darek Rowiński
Darek Rowiński

Dragostea Nu E Un Joc Film Indian Online


Dragostea nu e un joc film indian online
Dragostea nu e un joc este titlul românesc al filmului indian Vivah, o dramă romantică din 2006, regizată de Sooraj R. Barjatya. Filmul spune povestea lui Poonam, o orfană crescută de unchiul și mătușa ei, care se îndrăgostește de Prem, fiul unei familii bogate din New Delhi. Cei doi se cunosc prin intermediul unei căsătorii aranjate de familiile lor, dar trebuie să treacă prin multe încercări înainte de a-și uni destinele.


Filmul a fost un succes la box office, fiind al doilea cel mai profitabil film indian din 2006. A primit și aprecieri critice, fiind lăudat pentru mesajul său despre valoarea tradițiilor și a dragostei pure. Filmul a fost nominalizat la șapte premii Filmfare, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun actor (Shahid Kapoor) și cea mai bună actriță (Amrita Rao).


Download Zip: https://t.co/DJKoYopZYW


Filmul poate fi vizionat online pe diferite site-uri, cum ar fi [CineMagia] sau [Wonder]. Pe aceste site-uri se pot găsi și detalii despre distribuție, sinopsis, imagini, postere și păreri ale celor care au văzut filmul. De asemenea, se pot găsi și link-uri către alte filme indiene de dragoste, care pot fi de interes pentru iubitorii acestui gen cinematografic.


Dragostea nu e un joc este un film care merită văzut de cei care cred în puterea dragostei și în respectarea tradițiilor. Este un film care îmbină frumos elemente de dramă, familie, muzică și romantism, oferind o experiență emoționantă și inspiratoare.


Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...
botao-whatsapp-1.png
bottom of page